Om K Villan

K Villan grundades 2017 och kombinerar nytänkande med lång erfarenhet och köptrygghet för att kunna ge er den bästa och mest prisvärda resan till ert nya hem. Med våra smarta och kostnadseffektiva produktionsmetoder och hög grad av prismedvetenhet kan vi erbjuda er den högsta standarden inom vårt prissegment, hos K Villan får ni mest hus för pengarna.

Mest hus för pengarna

För oss är det mycket viktigt att du som konsument vet precis vad du får när du väljer ett hus från oss på K Villan. Vår affärsidé som husleverantör är att erbjuda dig ett noga genomtänkt urval av hustyper med fastställda planlösningar framarbetade av våra arkitekter med hög grundstandard och funktionalitet i centrum. Med det sagt är vi mycket noga med att gå igenom vad som ingår i grundstandarden till det nyckelfärdiga huset, vad som inte ingår och vad som kan väljas till. Jämför oss gärna med andra – vi lovar att hos oss får du mest hus för pengarna!

Hos oss är du i goda händer

Att köpa och bygga hus är något av de största och viktigaste projekten man gör i livet. Det är ett kritiskt och viktigt beslut som påverkar hela familjens liv. Att bestämma platsen där dina barn ska frodas och skapa ett hem som speglar er som familj är inte ett lätt beslut. Dessutom är det förmodligen en av ditt livs största ekonomiska investeringar. Därför möts du alltid av engagerad och yrkeskunnig personal på K Villan. Vi gillar vårt jobb och vår målsättning är att ha marknadens nöjdaste kunder. Vi bryr oss lika mycket om varje kund. Hos oss är du en viktig person. Hos oss är du i goda händer…

Föli oss

  • Gri Facebook Simge
  • Gri Instagram Simge
  • Gri YouTube Simgesi
  • Gri Heyecan Simge
  • Gri Pinterest Simge
Kontakt

Vill du bli kontaktad

 

K Villan  AB

Org nr: 559117-4916

Mediavägen 4

438 91 Landvetter

info@k-villan.se

031-753 75 82

Mån-Fre 09-17

Engagemang

© All rights reserved. K Villan 2019

All images are © each office/photographer mentioned.

logo small.png