Attefallshus

Attefallshus är ett 25 kvadratmeter stort komplementbostadshus för permanentboende som kan byggas utan krav på bygglov. Det enda som behövs är att en anmälan görs till kommunens byggnadsnämnd och om huset ska byggas närmare tomtgränsen än 4,5 meter förutsätts grannarnas godkännande.

Ett Attefallshus kan användas på en mängd olika sätt, som gäststuga eller varför inte hyra ut det och få en extra intäkt som täcker upp stora delar av dina egna boendekostnader!
 

Vi på K Villan erbjuder er mycket konkurrenskraftiga priser på våra nyckelfärdiga Attefallshus och varje kvadratmeter är noga genomtänkt och utnyttjas till fullo. Attefallshusen hos oss på K Villan är färdiga att bo i som permanentbostad i enlighet med Boverkets regler enligt standard utförande.

FANNY

Attefallshus, 25m2, 1sovrum


Attefallshuset Fanny har ett klassiskt sadeltak och är en mycket yteffektiv permanentbostad föranvändning året om. Byggnads arean är 25 kvm och alla svenska byggnadskrav för permanentboende är självklart uppfyllda. Huset har rikligt med fönster och ljusa och fräscha färger redan i standardutförandet. Här har du även ett avskilt sovrum, helkaklat badrum och ett utrustat kök. Passa nu på att slå till på ett av marknadens mest prisvärda Attefallshus!

Föli oss

  • Gri Facebook Simge
  • Gri Instagram Simge
  • Gri YouTube Simgesi
  • Gri Heyecan Simge
  • Gri Pinterest Simge
Kontakt

Vill du bli kontaktad

 

K Villan  AB

Org nr: 559117-4916

Mediavägen 4

438 91 Landvetter

info@k-villan.se

031-753 75 82

Mån-Fre 09-17

Engagemang

© All rights reserved. K Villan 2019

All images are © each office/photographer mentioned.

logo small.png